La quiropràctica en empresa

Generalment, una persona acudeix al quiropràctic quan té un trastorn neuro musculoesquelètic. El percentatge que representen aquests trastorns en les empreses és d’un 87% i dins d’aquests podem trobar:
-Dolor cervical

-Dolor lumbar

-Ciàtica

-Hèrnia discal

-Migranya

-Mal de cap

-Artrosi

-Dorsàlgia

-Mal de braços, de genolls, de cames

-Túnel carpià

-Etc.

Aquestes malalties són les més comunes en una empresa. El 75% de l’estrès que provoca dolors o molèsties està relacionat  amb el treball. Aquests dolors disminueixen la qualitat de vida i la salut en general i, poden interferir sobre la qualitat del treball. Llavors tenir una bona salut en el treball és una necessitat tant per a l’empleat com per l’ocupador.
Un informe de l’agència europea per la seguretat i la salut en el treball conclou que els problemes d’esquena afectaran un 80% de les persones. 

El cos humà és una màquina que necessita revisions i un manteniment regular tot i tenir absència de dolor. Existeixen interferències silencioses que són importants detectar per prevenir dolors o majors problemes en un futur. 

Per tant, és imprescindible fer prevenció perquè el cos funcioni al seu màxim potencial. 

Un estudi efectuat amb una duració de 7 anys que realitza el seguiment de pacients en quiropràctica mostra:
-disminució del 60% d’hospitalitzacions
-disminució del 62% de cirurgies
-disminució del 85% del cost de la presa de medicaments

És important prevenir alteracions del sistema neuro musculoesquelètic que afecten el sistema nerviós, al cos i a la salut en general.  Per tant, la quiropràctica és una solució efectiva per prevenir problemes de salut tant físics com emocionals.
Un treballador amb bona salut és:
-31% més productiu: augmenta el rendiment laboral i intel·lectual de la seva empresa.
-55% més creatiu
-9 vegades més lleial
-2 vegades menys malalt i 6 vegades menys absent en el seu lloc de treball. Això disminueix tant el número com la duració de les baixes laborals. A més, la quiropràctica permet un import estalvi de costos i temps, tant pel pacient com per les empreses en disminuir l’absentisme laboral. 

Estudis realitzats en grans empreses com Apple o Google determinen mesures per millorar el benestar dels seus treballadors i famílies a través de la quiropràctica. Per tant, invertir en les persones fa que una empresa sigui més rendible, sostenible i productiva. El nostre objectiu és educar en benestar i fomentar la bona salut en genera, aconseguint així, un equip de treball feliç i amb energia. 
Per això, oferim un projecte de prevenció i col·laboració, amb un pla diferencial i personalitzat per a cada empresa i empleat. Durant la fase intensiva i d’estabilització de la cura quiropràctica disposem de diverses maneres de col·laboració per adaptar-nos a les necessitats i problemes de cada persona: nosaltres mateixos ens desplacem a l’empresa o bé, rebem a les persones al nostre centre. 
Una vegada en la fase de manteniment, nosaltres ens desplacem a l’empresa una vegada al mes. D’aquesta manera, aconseguim adaptar-nos al bon funcionament tant laboral com familiar de tot el món. Crear més salut pels seus empleats és crear més salut per la seva empresa.