Benvingut al centre Quiropràctic del Molí

Testimonis

Marie és una gran professional i li dono les gràcies per la seva ajuda i la seva disponibilitat. Les sessions de quiropràctica em permeten dormir millor, relaxar les meves cervicals, alleugen els dolors menstruals i resolen els meus problemes digestius. Ja no prenc medicaments com ho feia abans, no em fa mal el cap cada setmana, i he notat els beneficis de la quiropràctica molt ràpid. Avui em sento molt millors en diversos nivells, i gràcies a la Marie també he après a cuidar-me amb estiraments, remeis naturals i sessions de meditació guiada. Ara m’escolto molt més i em conec millor. També dono les gràcies a la Sofia per la seva amabilitat sempre! Hi ha un molt bon ambient, el lloc és agradable, i això t’ajuda també a sentir-te bé i a gaudir de les sessions.
Aurélie F
Molt bona professional, recomanable 100%. Des que va obrir el centre tota la família gaudim dels beneficis que ens aporta la quiropràctica. Hem trobat l’eina que ens ajuda a trobar-nos millor. A més, el tracte és immillorable, moltes gràcies!!!
MARI B
Fa molts anys que sóc pacient del centre. Gràcies al tractament, he pogut deixar enrere els grans dolors que tenia a les cervicals i a les dorsals. La Marie és una gran professional i una gran persona. Tot l’equip és encantador. Continuo anant i continuaré anant. Sou les millors!!!
Thais M
Després de consultar a diversos especialistes i sotmetrem a tractaments invasius i dolorosos, em van dir que l’única solució era passar per quiròfan i immobilitzar-me la part baixa de l’esquena, amb el qual no podria continuar amb la meva passió: viatjar pel món amb Harley. Llavors, vaig conèixer a la Marie, fa uns 8 anys i gràcies a ella no he hagut d’operar-me ni he hagut de deixar de viatjar amb moto. Els dolors insuportables han disminuït fins a tal punt de no haver de prendre medicació i puc fer vida normal. Sou les millors!!!!
Jonathan C
La meva experiència és força positiva, m’ajuda a sentir-me més àgil i dinàmica.
Mª Dolors B
Després de 8 anys amb afonia i falta d’aire he trobat la solució al meu problema al centre Quiropràctic del Molí. Estic molt contenta i agraïda pels seus serveis.
Rosa Maria C
Gràcies a la Marie i la seva feina, he descobert el benestar que aporta aquesta pràctica. M’ha ajudat a sentir-me en harmonia amb el meu cos i a pal·liar el dolor.
Cristina B
Gràcies als ajustos quiropràctics amb la Doctora Marie Gantier experimento una gran millora en la meva postura corporal que m’ajuda a sentir-me i a veure’m millor. Estic molt satisfeta tant amb les sessions quiropràctiques com amb la simpatia del personal del centre.
Giovanna L
Fa un any que vaig i és el millor que he fet. Sempre he tingut mal d’esquena i des que vaig anar per primera vegada va millorar notablement. Per fi puc dir que rarament tinc mal. El tracte és genial, amable i familiar. Li recomano a tothom que tingui problemes de salut, primer prevenir abans que curar.
Patricia G
Fa tres anys que la Dra. Marie Gantier del Quiropràctic del Molí em visita. Pateixo problemes a la columna vertebral, a les lumbars i la meva experiència ha sigut molt positiva. Al principi feia una sessió cada 15 dies i hem anat reduint fins a realitzar una sessió cada tres mesos. En el meu cas, només puc agrair al centre de permetre’m recuperar el meu ritme de vida sense patir. Moltes gràcies.
Pere V
Sempre és un plaer anar a la visita quiropràctica, la Marie és genial. És com una posada a punt de cap a peus, un reset de tota la teva part òssia que tant necessitem per les mancances posturals que patim en el dia a dia. És l’única teràpia que em funciona i que la trobo a faltar quan passen un parell de mesos sense anar.
Fanny B
La meva experiència amb la quiropràctica ha sigut realment molt bona perquè va poder solucionar un mal de lumbars que arrossegava feia 10 anys a causa d’una lesió al fèmur que provocava mal d’esquena; segons els metges, havia de portar una petita alçada a la sabata per corregir una dissimetria. Després de passar per molts fisioterapeutes ningú em va saber veure el problema. La Marie a la primera visita, em va comentar que m’havia de treure aquesta alçada i que el cos corregia automàticament la diferència d’alçada. En dues setmanes així va ser, vaig poder solucionar el gran problema de la meva esquena. Estic molt content i molt satisfet amb el tracte.
Robert L