El nostre equip

marie gantier, DC

doctora en quiropráctica
Em dic Marie Gantier i sóc quiropràctica graduada en l’Institut Franco-Europeu de Quiropràctica de París l’any 2011. Vinc del Nord de França, a prop de Lille i quan tenia 16 anys vaig anar a la fira d’estudiant per trobar el meu camí professional. En aquella època feia molt esport i, per tant, anava sovint al fisioterapeuta. M’agradaven els moments de compartir amb ell i em va agradar que em consentís després d’un altre esquinç de turmell. Així que, tenia al cap la idea de convertir-me en fisioterapeuta i ajudar al major nombre de persones possibles.

Però un dia tot va canviar. Vaig arribar a la fira d’estudiant i no estava prestant atenció allò que m’envoltava fins que vaig veure una paradeta en particular (amb la seva decoració d’esquelets i vídeos sobre el sistema nerviós).

A la paradeta estava escrita la divertida paraula “quiropràctica”. Em vaig apropar per saber més i vaig sortir 3 hores després amb la sensació  d’haver trobat la meva vocació. En aquell moment, em va envair un sentiment de plenitud i després de l’escola secundària, vaig començar a l’escola de quiropràctica durant un període de 6 anys incloent l’any i mig de clínica.

La quiropràctica no és únicament una professió als meus ulls, és també un estil de vida amb tota la seva pròpia filosofia. Estic encantada de compartir-lo i aplicar-lo als meus pacients des de fa 10 anys. Cuidar dels altres sempre ha sigut una de les meves prioritats i amb la quiropràctica puc anar més enllà per ensenyar a les persones com millorar la seva salut tant física com mental sense medicament ni cirurgia, sinó recuperant la capacitat innata del seu cos per autoregular-se i auto curar-se.
La quiropràctica m’omple cada dia i estic feliç d’oferir els meus serveis a Andorra.

Sofia RUedas

Gerente d'oficina
El meu nom és Sofia, vaig néixer a Toledo, però visc a Andorra fa molts anys. Des que el meu treball està relacionat amb la quiropràctica, comprenc que cuidar del nostre cos i tenir bona salut és estar en connexió amb l’univers i ser feliços.

Per això, considero fonamental la quiropràctica per al nostre benestar i em satisfà poder transmetre-ho i ajudar als altres sempre amb un somriure. El meu objectiu és comunicar l’essència d’aquesta teràpia i fer-vos sentir còmodes al centre. A més, acompanyo a cada pacient en el procés de recuperació, de millora i manteniment de la seva salut.
És gratificant formar part d’això i veure com les persones gaudeixen de qualitat de vida!
Sofia Ruedas